2023 MAYIS SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMASIYLA TİCARET BORSASI ORTAOKULU AİLESİ'NE KATILACAK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE!

2023 MAYIS SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMASIYLA TİCARET BORSASI ORTAOKULU AİLESİ'NE KATILACAK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE!

2022 MAYIS SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMASIYLA OKULUMUZU TERCİH EDECEK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE!

Okulumuzun sabit telefon hattı genel arıza sebebiyle çalışmamaktadır. Soru ve cevaplarınız için:

Kerim DİNÇ (Okul Müdürü) 0544 762 7470

Semih BAYKAL (Müdür Yardımcısı) 0506 934 2853

Emre Ozan SOYDAN (Müdür Yardımcısı) 0507 793 4034

04.05.2023 2727

      Değerli Öğretmenim; 

      Öncelikle tercihlerinizin sizlere, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. 2011 yılında Eğitim-Öğretime başlayan okulumuz Şehitkamil İlçesine bağlı Hacıbaba Mahallesi'ndedir. Normal eğitim yapılan okulumuza şehir merkezinden ulaşım Belediye Otobüsleri ve Dolmuşlarla sağlanmaktadır. Okulumuza atanacak olan öğretmenlerimizin mevcut durumda NORM FAZLASI olma durumları yoktur. Okul web sitemizdeki bilgiler günceldir. 

      Huzurlu bir ortam, işbirlikli çalışma ve ideallerinizi gerçekleştireceğiniz bir okul beklentisi içindeyseniz, okulumuzu tercih etmenizi tavsiye ederiz. Kendini sürekli geliştiren, okulunu ailesi bilen, öğrencilerimiz için varını yoğunu ortaya koymaya adamış siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmek isteriz. Okul olarak öğretmenlerimizin üst seviyede teknolojiyi kullanmalarını, ekip olarak çalışmalarını ve mesleki gelişimlerini teşvik etmekteyiz. Öğretmenlerimiz zümre anlayışıyla birlik beraberlik içinde çalışmakta ve okul olarak İlimizde yürütülen projelerin tamamında aktif olarak yer almaktayız.

      Okul olarak akademik, sosyal - kültürel ve sportif başarılarımızı ve çalışmalarımızı her geçen yıl arttırarak öncelikle Şehitkamil İlçemizin sonra da Gazişehrimiz Gaziantep'imizin örnek Ortaokullarından biri olmayı hedeflemekteyiz. Bu hedeflerimizde bize katkı sağlayacak olan siz değerli meslektaşlarımızı Ticaret Borsası Ortaokulu Ailesi'nde görmek isterim. Okulumuzu Twitter'dan ve İnstagram'dan takip edebilirsiniz. (https://mobile.twitter.com/TB_Ortaokulu27 - https://instagram.com/tb.ortaokulu27?igshid=ZDdkNTZiNTM= )

 

       Tercihlerinizin hayırlı olmasını temenni ederim.

  Kerim DİNÇ

  Okul Müdürü

 

04-05-2023