24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Hiçbir öğretmen sabah evden çıktığında "işe gidiyorum" demez, "okula gidiyorum" der. Bu önemli bir ayrımdır. Öğretmenlik özel bir meslektir.

24.11.2022 575

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere; öğrencilerimizi yetiştiren, öğrencilerimize emek veren, öğretmenlik mesleğini özveriyle yapan bütün öğretmenlerimizin ve Ticaret Borsası Ortaokulu Ailesi'nin her bir öğretmen üyesinin Öğretmenler Günü'nü kutlarım. İyi ki Öğretmenim, iyi ki sizlerleyim.

Kerim DİNÇ

Okul Müdürü